Skip to content
Menu
Menu

Trenger du elektriker?

Vi hjelper deg gjerne! Send inn skjemaet nedenfor så tar vi kontakt.

Din elinstallatør sentralt i Oslo

Tidemand Elektro holder til sentralt i Oslo, men vi tar oppdrag i hele østlandsområdet. Våre kunder er både privatpersoner, sameier og bedrifter, og mange har vært med oss i mange år. Vi setter vår ære i å komme til avtalt tid og rydder opp etter oss.

Ladeboks for elbil

Er det mulig å sette opp en egen lader for elbilen der du bor? Da skal du droppe den vanlige stikkontakten og montere en ladeboks i stedet.

Avvik i tilsynsrapporten

Har du hatt besøk av eltilsynet og fått påvist mangler i det elektriske anlegget? Da er det viktig å få rettet feilene raskt. Vi utbedrer avvik i tilsynsrapporten og registrerer det direkte til nettselskapet. Det betyr at du kan overlate hele prosessen til oss.

Erfaring og kunnskap

Visste du at Tidemand Elektro (Ingeniør Tidemand AS) var en av de første elinstallatørene i Norge? Bedriften er fra 1910, men vi føler oss fortsatt unge! Med 15 elektrikere som er nysgjerrige og opptatt av egen utvikling, er vi alltid oppdatert på det siste innen teknologi og løsninger. Dette, kombinert med lang og bred erfaring, sikrer en sunn og god virksomhet til det beste for våre kunder.

Vi er her!

Tidemand Elektro tilbyr alt av elektrikertjenester for privatpersoner, borettslag, sameier og næringslivet i hele østlandsområdet.

 Vi tar alle oppdrag på alvor, enten vi skal sette opp en enkel stikkontakt i stuen eller får ansvaret for el-installasjonen i et helt nytt næringsbygg.

Vi setter vår ære i å komme til avtalt tid og rydder etter oss.

Tidemand Elektro

Kværnerveien 5
0192 Oslo

22 36 85 20

post@tidemandelektro.no

kenneth

Kenneth Melsom-Hansen

Stig

Stig Eide

Saksbehandler/prosjektleder
916 88 944
stig@tidemand.no

espen

Espen Eireim

Fagansvarlig/prosjektleder
402 31 656
espen@tidemand.no